Általános tájékoztató

Kedves Hallgatók!

Önök egy olyan doktori iskolába jelentkeznek, amely a Debreceni Egyetemen egyedülálló kezdeményezésként karok közötti együttműködéssel jött létre. E szervezésű folyamat eredményeként a doktori iskola két doktori programja az akkreditáció tudományterületeinek megfelelően különböző doktori tanácsokhoz tartozik. Remélem, ez nem riaszt el senkit attól, hogy tudományos érdeklődési körének megfelelően a doktori iskolába jelentkezzen, és ezzel olyan lehetőséghez jusson, hogy elmélyüljön mind a táplálkozás-, mind pedig az élelmiszertudományhoz tartozó egyes tantárgyakban és kutatási területekben.
A doktori iskola minden oktató és kutató résztvevője magáévá tette azt a szellemiséget amit korábban megfogalmaztunk és őszintén reméljük, hogy sikeres PhD dolgozatok és fokozatszerzések előtt állunk. Ezzel Önök a hazai és nemzetközi munkaerő piacon olyan lehetőséghez jutnak, amelyek nem csak a kutatóintézeti, egyetemi hanem a kis- és középvállalatokon kívül internacionális vállalatoknál is kedvező álláslehetőségekhez juthatnak hazánkban és külföldön. A világ élelmiszeripara és az ahhoz kapcsolódó szállítmányozás, raktározás és fogyasztói szokások új kihívásait aki tudományos eszközökkel segíti annak mindig lesz lehetősége a munkaerő piacon.  

 

Frissítés dátuma: 2017.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.