FOOD SCIENCE PROGRAM | Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Ugrás a tartalomra

Felső kapcsolat menü

  • +36 52 512 900
  • Telefonkönyv
  • e-mail

Felső navigáció

  • DE

Anonim Felhasználói fiók menüje

  • Bejelentkezés
Címlap
Debreceni Egyetem
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Fő navigáció

  • ISKOLÁNKRÓL
    • BEMUTATKOZÁS
      BEMUTATKOZÁS
      • Köszöntő
      • Iskolánk bemutatása
    • DI INFORMÁCIÓK
      DI INFORMÁCIÓK
      • A DI adatai
      • A DI törzstagjai
      • A DI tanácsa
    • DOKTORI PROGRAMOK
      DOKTORI PROGRAMOK
      • Programjaink
      • PhD védések
      • Jelentkezés képzésre
      • Komplex vizsgák
    • KAPCSOLATOK
      KAPCSOLATOK
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • MINŐSÉG
      MINŐSÉG
      • Minőségbiztosítás
    • DOKUMENTUMOK
      DOKUMENTUMOK
      • Táplálkozástudományi Program
      • Élelmiszertudományi Program
  • TÁRGYAK
    • KÉPZÉS
      KÉPZÉS
      • Képzési terv
    • TÁRGYAK, TÁRGYFELELŐSÖK
      TÁRGYAK, TÁRGYFELELŐSÖK
      • Élelmiszertudományi Doktori Program
      • Táplálkozástudományi Doktori Program
  • TÉMAKIÍRÁSOK
  • HÍREK
  • KAPCSOLAT
    • KAPCSOLAT
      KAPCSOLAT
      • Elérhetőség
      • Kapcsolati űrlap
    • HASZNOS OLDALAK
      HASZNOS OLDALAK
      • Doktori.hu

Másodlagos navigáció

  • HALLGATÓKNAK
    • DI INFORMÁCIÓK
      DI INFORMÁCIÓK
      • A DI hallgatói
      • Általános tájékoztató
    • DOKUMENTUMOK
      DOKUMENTUMOK
      • Táplálkozástudományi Program
      • Élelmiszertudományi Program
      • Szabályzatok

FOOD SCIENCE PROGRAM

B

Dr. Béla Kovács

E

Dr. Endre Máthé
Dr. Erzsébet Karaffa

J

Dr. János Tamás
Dr. József Baranyi
Dr. József Prokisch

M

Dr. Miklós Fári

P

Dr. Péter Sipos

T

Dr. Tünde Pusztahelyi

Z

Dr. Zoltán Győri
Legutóbbi frissítés: 2023. 04. 12. 09:39

Adatvédelem

  • Adatvédelem
  • Technikai információk
Szerzői jog &másolat; @év @szervezet @verzió